COVID-19 je onemocnění způsobené novým kmenem koronaviru SARS-CoV-2 (Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus-2). Koronaviry jsou považovány za viry kolující mezi různými zvířaty a některé z nich mohou být přenesené na lidi, jako právě vir SARS-CoV-2. Identifikován byl v Číně roku 2019 a jeho pandemie v naší společnosti přetrvává dodnes. Jedná se o vysoce infekční nemoc s širokým spektrem příznaků, od bezpříznakových stavů, přes horečku, kašel, ztrátu čichu nebo chutě až po syndrom akutní dechové tísně.

Proti šíření pandemie bez zmrazení normálních chodů našich životu můžeme bojovat očkováním nebo testováním. Zatímco očkování je v naší společnosti tématem kontroverzním, testování je všeobecně přijímanou formou prevence. Testy jsou dvojího druhu, antigenní nebo PCR. PCR testování detekuje přítomnost virové DNA a je přesnější, na druhou stranu vyhodnocení trvá delší dobu, než u testovaní antigenního. To detekuje přítomnost virové bílkoviny. Antigenní testování ale nemá takovou přesnost jako testování PCR.

Výsledek rychlotestu

Antigennní testy jsou tedy rychlou a efektivní metodou předcházení šíření viru v populaci. Výhodou antigenních testů Covidexpert, přezdívaných rychlotesty, je především jednoduchost testování.

Antigenní testy nabízí e-shop CovidExpert.cz. Nabízí široké spektrum kvalitních, certifikovaných a velmi spolehlivých antigenních testů, které jsou schopny výsledek ukázat již do 20 minut. Výhodou koupi na tomto e-shopu je garance rychlého dodání a naskladněnost testů. K testování není třeba speciálního vybavení.

Antigenní test

V sortimentu tohoto internetového obchodu najdete antigenní testy zpracovávající vzorek slin i vzorek výtěru nosu. Některé jsou propláceny zdravotní pojišťovnou, mimo to se jejich ceny pohybují od 36 do 62 Kč za kus a to i v závislosti na počtu kusů v zakoupeném balení. E-shop CovidExpert.cz na některé značky poskytuje dopravu zdarma. Výhodou nákupu na tomto e-shop je přehlednost a možnost si antigenní testy srovnat dle ceny, každý si tedy najde právě ten antigenní test, který mu bude nejvíce vyhovovat.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup